Nye nettsider

NNH lanserer nå nye nettsider som er mer brukervennlige og som vil gi våre medlemmer mange flere nye muligheter. De nye nettsidene vil blant annet fanges bedre opp av søkemotorer som Google og Bing, i tillegg til at de er mer leservennlige og responsive – hvilket betyr si at nettsiden tilpasser seg både dataskjerm, telefon og nettbrett.

Hva er nytt?

  • Flott design som tilpasser seg enheten du leser på
  • Enklere måte å finne fram til informasjon du leter etter
  • Lagt bedre til rette for søk etter informasjon

Nye medlemssider kommer snart

Inntil videre blir medlemssidene liggende på vårt gamle nettsted. Beregnet lanseringstidspunkt av de nye sidene er i august/september 2017. De viktigste endringene vi arbeider med å få på plass er:

  • Faggruppesider og diskusjonsfora
  • «Min side» hvor du kan se og endre kontaktinformasjon m.m.
  • Sikrere og bedre innloggingssystem

Klinikkoppføringene

Kronen på verket vil være endringene som skal skje på naturterapeuter.no – klinikksidene for våre terapeuter. Vi vet enda ikke helt hvilke nye funksjoner som vil komme, men det skal bli en mye enklere løsning for pasienter for å finne terapeuter i sitt nærområde. Det vil også bli endringer på hvordan de ulike klinikkene/terapeutene presenteres. Vi kommer til å kontakte alle NNHs terapeutmedlemmer og be om utfyllende informasjon så snart vi har fått detaljene på plass – i løpet av høsten 2017.

Hvem står bak de nye nettsidene?

Webutviklingsgruppen samarbeider tett med ArkitektumWeb i utviklingsfasen, og vi håper de nye hjemmesidene vil bli et bedre arbeidsverktøy for alle våre medlemmer og bli et vindu utad som synliggjør det viktige arbeidet som blir gjort i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon.

For webutviklingsgruppen:

Trine Hamnvik

PS. Vi blir ikke overrasket om noen av dere oppdager en «barnesykdom». Gi oss gjerne beskjed dersom du oppdager noe som ikke fungerer, eller du har en ide om noe som vi kunnet ha løst på en bedre måte. Det vil ta litt tid før vi har fått overført alt av innhold fra det gamle nettstedet. Skulle det være noe du ikke finner, kontakt oss på kontoret (post@nnh.no, tlf: 22 33 32 20) så skal vi forsøke å hjelpe deg.

Spesialutgave av Naturterapeuten

I forbindelse med lansering av nye nettsider og større grad av digitalisering, har NNH gitt ut en spesialutgave av Naturterapeuten som kan leses på alle digitale plattformer.

Last ned spesialutgaven her

Webutviklingsgruppen