Soneterapi | Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon


   

 
 
    Terapier
   Akupressur
   Akupunktur
   Allmenn naturterapi
   Aromaterapi
   Biopati
   Fytoterapi
   Heilpraktiker
   Holistisk hesteterapi
   Homøopati
   Kinesiologi
   Kopping
   Kraniosakralterapi
   Lymfedrenasje
   Nat.med. aromaterapi
   Nat.med. dyreterapi
   Nat.med. ernæringsterapi
   Nat.med. muskelterapi
   Øreakupunktur
   Polaritetsterapi
   Refleksologi
   Rosenmetoden
   Soneterapi
   Terapeutisk eurytmi
   Terapeutisk healing

 

09.03.2015
Soneterapi


Soneterapi er en flere tusen år gammel behandlingsform, brukt av indianerne i Mellom- og Nord-Amerika. Det finnes tegninger av fotsonebehandling i en av pyramidene i Egypt, noe som tilsier at metoden sannsynligvis har eksistert der.


Soneterapi er en meget utbredt naturmedisinsk behandlingsmetode innen alternativ medisin, og mange terapeuter anvender den både som enkeltstående terapiform eller i forbindelse med andre terapiformer.

Soneterapi er en behandlingsmetode som er velgjørende for hele organismen. Den er en av mange metoder som baserer seg på det såkalte holografiske prinsipp, også kalt "eciwo", hvilket vil si at helheten avspeiler seg i en liten del av organismen (for eksempel som enhver celle inneholder informasjon om hele kroppen). Ved trykkmassasje på for eksempel føttenes reflekssoner kan hele organismen påvirkes: indre organer, hormonsystem, muskel- og skjelettsystem, sanseorganer osv.

Soneterapi stimulerer de indre organers funksjon, løser opp blokkeringer og øker blodsirkulasjonen. Ved å stimulere for eksempel leverens, nyrenes og fordøyelsessystemets reflekssoner, stimuleres kroppens avgiftede funksjoner. Ved å massere reflekssoner kan blokkeringer og stagnasjoner løses opp slik at den naturlige sirkulasjonen av energi, blod og lymfe opprettholdes og kroppen regenereres mer effektivt.

Se også
Generelt om NNH-terapeuters behandlingstilbud
 
 
Video om soneterapi [nifab.no]
http://www.youtube.com/watch?v=zq9e1xWyvY0


 
OPPDATERT 07.07.2015

English info

 
 
Tlf. 22 33 32 20 Skippergata 9, 0152 Oslo post@nnh.no

Hosting av Hjelseth Computers